..:: QAYYUM IMAN NURBADIZ Fotopage's ::..

By: zu dawson

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Mar-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Birthday my son

Selamat Hari Lahir Pertama buat anak mama...Qayyum Iman Nurbadiz.
Semoga panjang umur dan membesar dengan sihat. Dikurniakan kecerdasan dan kebijakan agar menjadi anak yang pintar bila dewasa nanti.
Mama dan Papa sayang sangat Qayyum.
Happy Birthday my son......




Sunday, 2-Nov-2008 13:28 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Tesco


Hari minggu lepas, mama dan papa bawak Qayyum gi shopping kat Tesco Seri Alam.
Punyalah happy anak mama ni...
Muka dah ngantuk pun control cute jer.
Sanggup tahan mata...nak tengok orang dan persekitaran
Comeii jer duduk kat troli tu...
Asyik senyum-senyum jer dan buat muka budak baik !
Sayang anak mama sebab tak nangis pun !!!
bagi 5 bintang untuk Qayyum !





Saturday, 6-Sep-2008 18:51 Email | Share | | Bookmark
Lena dibuai mimpi.....



Wednesday, 3-Sep-2008 18:48 Email | Share | | Bookmark
Qayyum Sambut Puasa di Kampung



Saturday, 30-Aug-2008 06:42 Email | Share | | Bookmark
Qayyum Iman dah 5 bulan ler !!





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net